Micropigmentare sprancene / Microblading

Poti avea acum sprancenele perfecte pe care ti le-ai dorit dintotdeauna . Spune la revedere creionului fals si tatuajelor pline sau decolorate . Micropigmentare prin tehnica Microblading recreeaza firele de par din spranceana naturala ca forma, grosime, sens de crestere si culoare redand aspectul tanar sprancenelor tale . Procedura consta in implantarea unui pigment hipoalergenic, non toxic in stratele superioare ale dermei care este asimilat de corp pentru o perioada de 1-2 ani, in functie de tenul fiecareia si stilul de viata ( solar , tratamente cosmetice , metabolism, schimbari hormonale etc )

Micropigmentarea este solutia ideala daca :


-suferi de alopecie , pierderea totala sau partial a parului din sprancene din cauze genetice sau in urma unui tratament medicamentos (chimioterapie , antibiotice) ,

-ai o asimetrie inestetica a sprancenelor si doresti egalarea lor ,

-ai dificultati in aplicarea machiajului sau ai probleme de vedere

-esti alergica la produse de makeup

-transpiri excesiv sau ai un ten gras pe care nu rezista machiajul

-sau nu ai timp si vrei sa te trezesti gata machiata, sa ai un aspect ingrijit 24/7, scutind timpul de aplicare si banii destinati produsele cosmetice.
Procedura începe cu o consultație in care vom determina forma potrivita, tinand cont de dorintele fiecareia. Astfel vom simula rezultatul prin creionare pentru a-ti forma o idee inainte de a incepe. Nu folosim sabloane deoarece fiecare creatie este unica. Sprancenele se masoara si se penseaza , nu se rad. Pensetele si foarfecutele sunt sterilizate chimic si la caldura uscata si sigilate in pungi speciale, desfacute in fata clientei. Poti aduce cu tine o poza cu sprancenele tale preferate si creionul sau fardul tau preferat. Alegem culoarea impreuna pentru a obtine un rezultat incredibil de natural si real. Odata stabilita forma perfecta aplicam o crema anestezica pe suprafata sprancenelor pentru a reduce disconfortul . Interventia este suportabila si fara anestezic, comparabila cu un pensat. Pigmentii cosmetici folositi sunt fabricati in SUA si Germania, fiind in top pe piata mondiala de peste 30 de ani. Acestia sunt pigmenti naturali stabili,non toxici, hipoalergenici, sterili si certificati oficial de autoritatile medicale din Europa (Comisia Europeana). Inainte de incperea lucrarii se fac poze si semneaza un formular de consimtamant. Intregul procedeu dureaza aproximativ doua ore , în funcție de tipul de piele si dificultatea lucrarii ( corectarea formei și simetria fetei ). De obicei microblading-ul sprancenelor are rezultate optime de la prima sedinta, insa exista posibilitatea necesitatii unui retus, pentru eventuale corectari de forma si culoare . Daca este nevoie, retusul se face la 1 luna pentru finisarea lucrarii. Odata finisat machiajul semipermanent al sprancenelor iti asigura un aspect ingrijit 24/7 timp de 1-2 ani, durata variind in functie de mai multi factori (tip de piele, metabolism, schimbari hormonale, pigment, ingrijire, stil de viata, tehnica si zona )


INTREBARI FRECVENTE

1Doare?
Folosim anestezici locali sub forma de crema, pentru a minimaliza disconfortul. In general este o durere suportabila, comparabila cu un pensat, insa intensitatea durerii este diferita de la persoana la persoana si depinde de pragul durerii fiecareia.
2Este o procedura sigura?
Folosim numai obiecte si aparate sterile in conformitate cu regulamentele sanitare , consumabile de unica folosinta sterile si desfacute in fatza clientei. Folosim multiple masuri de dezinfectare si sterilizare pentru a asigura un mediu de lucru steril: - sterilizare prin caldura uscata (pupinel ), - sterilizare chimica la rece - sterilizare cu raze UV ( lampa bactericida ). Acele sunt intotdeauna de unica folosinta si sunt desigilate in fata clientei. Pensetele si foarfecutele sunt sterilizate chimic si la caldura uscata si sigilate in pungi speciale, desfacute in fata clientei. Intepatoarele si deseurile periculoase sunt ridicate periodic de o firma specializata. Pigmentii cosmetici folositi sunt fabricati in SUA si Germania, fiind in top pe piata mondiala de peste 30 de ani. Acestia sunt pigmenti naturali stabili, non toxici, hipoalergenici, sterili si certificati oficial de autoritatile medicale din Europa (Comisia Europeana). In afara cursului de Tatuator , Adele a urmat cursuri de Prim Ajutor si Igienico Santitare avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii si numeroase specializari. Diplomele sunt expuse in cabinet.
3Pot sa imi aleg culoarea si forma ?
Da. Dorinta ta este esentiala in atingerea rezultatelor dorite. Culorile tale preferate sunt luate in considerare precum si culoarea parului si a pielii. Iti oferim sfaturi iar decizia finala este a ta.
4Cat rezista in timp micropigmentarea / microblading-ul ?
Un timp exact nu poate fi determinat dinainte, deoarece suntem diferiti. Tatuajul se va decolora incet in timp, datorita exfolierii pielii , in mod natural sau in urma folosirii unor produse cosmetice. Un alt factor major care contribuie la decolorarea micropigmentarii / microblading-ului este expunerea la soare sau solar. De aceea este indicata refacerea lucrarii la cativa ani ( 1-2 ani ). Aceasta repigmentare iti va corecta culoarea si forma, daca ti-ai schimbat preferintele sau daca au intervenit schimbari fizionomice.
5Sunt alergica la produsele clasice de makeup. Voi avea o reactive alergica si la micropigmentare?
Pigmentii folositi sunt hipoalergenici iar pana in present nu au fost raportate cazuri, insa aveti posibilitatea efectuarii unui test de alergie la pigment cu 1-2 saptamani inaintea procedurii.
6Este diferita micropigmentarea de tatuajul clasic?
Da, micropigmentarea se realizeaza cu tehnica, aparat , ace si pigmenti diferiti , care permit decolorarea in timp daca nu se mai doreste reinnoirea .