Instructiuni de ingrijire

In urma micropigmentarii sprancenelor zona fruntii se poate inrosi sau umfla usor, depinde de sensibiltatea fiecareia. Aceste simptome vor disparea in cateva minute / ore de la interventie. Timp de 3 zile pana la 1 saptamana, zona micropigmentata va fi ingrijita cu crema Bepanthen, care ajuta la vindecarea perfecta si frumoasa a zonei. Spalati-va pe maini si aplicati cu un betisor de urechi crema pe suprafata sprancenelor de 3 ori pe zi. Tamponati excesul cu o compresa. Mentineti curata zona sprancenelor micropigmentate prin tapotare cu o discheta usor umezita, fara a sufoca pielea cu multa apa. Ferit-va zona micropigmentata de i make up , timp de 7 zile. Pe restul fetei puteti aplica machiaj cu grija, fara sa atingeti zona sprancenelor. Prindeti-va bretonul / parul pentru a nu atinge zona sprancenelor deoarece acesta poate retine praf . O usoara mancarime este normala in timpul vindecarii. Nu va scarpinati pentru a nu indeparta fortat pigmentul. La cateva zile de la micropigmentare se vor forma cojite pe suprafata micropigmentata . Cojitele trebuiesc lasate sa cada singure, nu le smulgeti fortat deoarece pot trage cu ele pigmentul si pot lasa goluri. Pe timpul vindecarii nu faceti Jacuzii sau Sauna , nu transpirati excesiv si acoperiti-va sprancenele micropigmentate daca va expuneti la soare sau solar . Nu atingeti zona micropigmentata timp de 7 zile cu apa sarata, apa cu clor, jetul puternic al dusului, alte creme si lotiuni in afara de Bepanthen. Dupa 7 zile spalati-va bine sprancenele , ajutand sa cada toate cojitele cu multa apa, daca au mai ramas.
Important de retinut este faptul ca veti observa variatiuni de culoare in decursul primei luni de la micropigmentare, pana cand pigmentul se stabilizeaza in piele. Prima faza este una mai intensa si se instaleaza imediat dupa terminarea procedurii ; a doua faza este una mai palida si apare imediat dupa caderea cojitelor ; urmad ca pigmentul sa se reintensifice treptat pana la 1 luna cand putem analiza daca mai este nevoie de retus pentru finisarea lucrarii.
Daca mai aveti intrebari ulterioare procedurii, va stam la dispozitie telefonic.

Ingrijiri de durata

Dupa vindecare, folositi o crema de protectie solara in timpul expunerii la soare / solar. Nu folositi produse de exfoliere pe suprafata machiajului semipermanent.

Siguranta

Alegeti un salon dotat corespunzator inainte de a va face o micropigmentare. Verificati si puneti intrebari despre metodele de dezinfectare si sterilizare a intregului mediului de lucru. Nu riscati si nu alegeti metode mai putin profesioniste.
Cabinetele Micropigmentare | by Adele lucreaza cu cele mai inalte standarde de igiena si siguranta. Folosim multiple masuri de dezinfectare si sterilizare aplicate inainte de fiecare clienta , printre care :
- sterilizare prin caldura uscata (pupinel ),
- sterilizare chimica la rece
- sterilizare cu raze UV ( lampa bactericida ).
ACELE SUNT INTOTDEAUNA DE UNICA FOLOSINTA si sunt desigilate in fata clientei.
Pensetele si forfecutele sunt sterilizate chimic si la caldura uscata si sigilate in pungi speciale, desfacute in fata clientei. Sterilizatorul este testat periodic de un laborator medical.
Folosim numai obiecte si aparate sterile in conformitate cu regulamentele sanitare , consumabile de unica folosinta sterile si desfacute in fatza clientei. Manusile folosite in timpul consultatiei sunt schimbate inaintea inceperii procedurii cu alte manusi sterile de unica folosinta . Tot ce se atinge in timpul lucrului este infasurat in folie de unica folosinta.
Intepatoarele si deseurile periculoase sunt colectate periodic de o firma specializata.
Atelierul de lucru si Receptia sunt supuse dezinfectiei, dezinsectiei si deratizarii periodic de catre o firma specializata. Dupa fiecare cleint/a spatiul este dezinfectat si aerisit.
Operatorul poarta pe tot parcursul procedurii echipament adecvat : manusi sterile , masca de protectie , halat/sort , papuci medicali etc .
Pigmentii cosmetici folositi sunt fabricati in SUA si Germania, fiind in top pe piata mondiala de peste 30 de ani. Acestia sunt pigmenti naturali sterili, stabili, non toxici, hipoalergenici si certificati oficial de autoritatile medicale din Europa (Comisia Europeana).
In afara cursurilor de Tatuator si Dermopigmentist, Adele a urmat cursuri de Prim Ajutor si Igienico Santitare avizate de Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii. Diplomele sunt expuse in cabinet impreuna cu Autorizatia Sanitara .
Aici sunteti in siguranta,
Va asteptam pentru o schimbare in bine.
Micropigmentare | by Adele